Wij zijn Mensen in Bedrijf

Specialist in Teamontwikkeling

Wij geloven dat teamontwikkeling iets is wat je dagelijks doet. Niet twee keer per jaar samen de hei op, maar vooral elke dag iets doen waardoor je je team sterker maakt. Daarom geven wij je de tools om zelf aan de slag te gaan met je team.

Wij ondersteunen waar nodig

Soms heb je wat hulp nodig. Om als startend team een vliegende start te maken bijvoorbeeld. Of als je team in de strijdfase zit. Dan bieden wij ondersteuning op maat. In onze begeleiding werken wij vanuit de Vier dimensies van effectieve teams:

  1. Het laden van de bedoeling en de waardevolle bijdrage van het team;
  2. Het creëren van een inrichting die het team in staat stelt om de bedoeling waar te maken;
  3. Het verzilveren van de potentie van de talenten en diversiteit van teamleden;
  4. Het ontwikkelen van duurzame samenwerkingsrelaties in de omgeving van het team.

Deze uitgangspunten bieden geen vaste route naar teamsucces. Ze bieden een stevige basis voor teamtrajecten afgestemd op jullie eigen context, doelen en individuen in jouw team.

Onze aanpak

Samen met jullie
Onze teamtrajecten ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met de trajecteigenaar, het team en de HR Businesspartner. In de contracteringsfase maken we samen met jouw team een analyse en ontwikkelplan. Vervolgens helpen we jullie om samen strategieën te ontwikkelen om op een prettige en effectieve wijze de doelen van je team waar te maken.

Elk traject is maatwerk
Vanuit een heldere en scherpe contractering putten wij uit een schatkist aan tools en methodieken om steeds dat te doen wat nodig is om jullie verder te helpen. Wij plannen hierbij geen grote trajecten, maar liever een aantal gerichte high-impact interventies die we samen evalueren. We blijven constant afstemmen wat vanuit ons nodig is en wat je als team zelf kunt doen om de gewenste manieren van samenwerken eigen te maken. 

Ontwikkelen van team én individu
Wij geloven dat teams succesvol worden als niet alleen het team, maar ook alle teamleden individueel een ontwikkeling doormaken. Wij faciliteren deze individuele ontwikkeling met ons werkboek There is an I in Team. Hierin staan tips, opdrachten en een structuur om de individuele ontwikkeling tijdens én na het teamtraject te stimuleren.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Maak kennis met Mensen in Bedrijf

Bekijk de video:

video Mensen in Bedrijf

Team Mensen in Bedrijf

Download de pdf met informatie van Mensen in Bedrijf

Contact

Jaco van der Schoor
info@menseninbedrijf.nl
06 - 21 81 19 94

Laatst bijgewerkt op 5 november 2020.