MAEK academie

MAEK kennis met MAEK!

Hoe gaat mijn team meer zelfsturend functioneren? Hoe benutten we alle talenten optimaal binnen het team? Hoe houden we de verbinding als team nu we aan het werken zijn op afstand? Of hoe komen we tot een gezamenlijke teamstrategie die aansluit bij de overall doelstellingen van de organisatie?

Allemaal vraagstukken waar we vanuit MAEK dagelijks teams in begeleiden. Want hoe word je nou een succesvol team? Hoe maak je als team de juiste verbinding tussen de harde kant – de doelen, processen en structuren – en de menskant? Vanuit MAEK begeleiden we teams op zowel de harde als de menskant, want juist die combinatie maakt teams succesvol. Live of online, via creatieve werkvormen gaan we samen aan de slag.

MAEK Teamscan

Het MAEK teamontwikkelingsmodel vormt de basis voor onze trajecten. We starten vaak met onze Team Scan vragenlijst. Hiermee krijg je als team direct inzicht in waar jouw team staat en waar het ontwikkelingspotentieel ligt. Waarbij wij dus zowel kijken naar het bedrijfskundige perspectief, gericht op doelen, beleid, strategie en efficiënte processen, als naar het mensgerichte perspectief, waarbij het gaat over veiligheid, vertrouwen, commitment, elkaar aanspreken en elkaars talenten benutten. Afhankelijk van de uitkomst bepalen we in co-creatie met het team welke interventies we per teamdimensie gaan inzetten om versneld het team te kunnen ontwikkelen. Als je als team al duidelijk in beeld hebt waar het ontwikkelpotentieel ligt, dan gaan we daar direct mee aan de slag.

Maak jouw traject meetbaar

MAEK Academie is ROI gecertificeerd, wat betekent dat we onze teamontwikkeltrajecten op een valide wijze meetbaar kunnen maken. Hierdoor krijg je direct inzicht hoe jouw traject heeft bijgedragen aan de realisatie van jouw team- en afdelingsdoelstellingen.

MAEKERS

De MAEKERS, Senior Trainers & Coaches van MAEK, hebben ervaring bij vele onderwijsorganisaties. Zoals de TU Eindhoven, Fontys Hogeschool, ROC Zadkine, BUas. Bij elk traject kijken we welke MAEKER het beste past bij het vraagstuk en de doelgroep. En plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat naar onze mening de click met een trainer zeer belangrijk is voor het succes van het traject.

 Maak kennis met MAEK academie

Bekijk de video:

video MAEK academie

Quote van een van onze klanten

Fabienne van der Kooij (HR Manager TU/E):

"MAEK heeft ons – MT van de HRM Dienst van de TU/E – begeleid in ons teamontwikkelingstraject, waarin we zowel aan de slag zijn gegaan met onze teamsamenwerking als MT, evenals met de strategievorming van de HR-koers. Naast de deskundigheid en impact van MAEK, is MAEK een heel fijn bureau om mee samen te werken, omdat: Ze doen wat ze beloven, ze denken proactief mee over onze vraagstukken, ook wanneer het vragen zijn buiten de ontwikkelopdracht. En ze zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, wat zorgt voor een goede kwaliteit van het traject waarbij je als team ook aan het denken wordt gezet."

MAEK teamontwikkelingsmodel

MAEK academie model

Wij MAEKEN graag samen het Verschil!

Download de pdf met informatie van MAEK academie

Contact

Marielle van den Broek
mvandenbroek@maekacademie.nl
06 - 30 36 41 47
 

Laatst bijgewerkt op 5 november 2020.