Willeke Fleuren

Loopbaancoach Avans Hogeschool

Willeke is Noloc-erkend Register Loopbaanprofessional en CMI Register Loopbaancoach.

Loopbaancoach met hart en ziel

Willeke is een zeer ervaren loopbaanprofessional met ruim 25 jaar werkervaring in het prachtige loopbaanvak. Ze heeft als loopbaancoach gewerkt bij de Rijksoverheid, Gemeenten én als interne loopbaancoach bij Avans. Ze is een expert in haar vak met een groot netwerk. Ze stimuleert medewerkers talenten te ontdekken, ontwikkelen en in te zetten. Oprechte interesse, gedrevenheid en warme betrokkenheid typeren haar benadering. Elk traject is maatwerk afgestemd op het individu.

Werkwijze

Haal het beste uit jezelf en maak werk van je talent.

Zeker in deze onzekere tijden is het van groot belang je af te vragen of in je huidige werk je talenten voldoende tot zijn recht komen. Hoe ervaar jij je veranderende rol, het thuiswerken en de nieuwe werkwijzen? Welke ontwikkelstap past bij jouw ambities en talenten? Wil jij het roer nu echt omgooien? Dit zijn enkele van de vele loopbaanvragen die in een traject aan de orde kunnen komen.
Willeke werkt vanuit de positieve psychologie, omdat werken vanuit talenten energie geeft. Haar gedrevenheid werkt stimulerend en motiverend. Door te spiegelen, de juiste vragen te stellen en soms te confronteren vanuit een warm hart, zet ze de ander aan het denken. Kwaliteit staat bij Willeke hoog in het vaandel. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ze werkt gestructureerd waardoor de ander stap voor stap weer regie krijgt over zijn loopbaan en bewuste stappen kan zetten vanuit het hart.

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek via: info@fleurentalentcoaching.nl of bel: 06 20 58 04 44.
Meer info op fleurentalentcoaching.nl.

Willeke op LinkedIn

Laatst bijgewerkt op 24 juli 2020.