Rienne Oomes

Rienne Oomes heeft al ruim 25 jaar ervaring met personal coaching op het snijvlak van mens en werk. Sinds 9 jaar als zelfstandige vanuit haar coachpraktijk in Breda.

Zij coacht medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling, om met meer afstand naar zichzelf te kijken, ineffectieve patronen te doorbreken, om met meer plezier en energie te werken. Haar opdrachtgevers bevinden zich vooral binnen zorg- en welzijnsorganisaties, het onderwijs en gemeentes. Rienne is afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool en heeft een post-hbo opleiding in de Transactionele Analyse (communicatietheorie) gedaan.

Methoden / specialismen

Transactionele Analyse, Systemisch Werken en Resultaatgericht Coachen.

De coaching richt zich op persoonlijke ontwikkeling en verbetering van de effectiviteit in werk op basis van vooraf geformuleerde ontwikkeldoelen.

Toelichting

Rienne Oomes zegt: "Ik creëer rust en groei bij professionals in organisaties. Mensen willen wel verandering, maar niet veranderd worden. Ik geloof in de eigen kracht van mensen en gelijkwaardigheid. Ik wil je uitdagen en steunen om het beste uit jezelf te halen. Als buitenstaander kan ik je fris en onbevangen een spiegel voorhouden."

Resultaten:

  • zelfbewustzijn op eigen gedrag en handelen
  • inzicht in diepere waarden en (belemmerende)overtuigingen; meer plezier en energie in werk en leven
  • meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfsturing

Mogelijke onderwerpen voor coaching kunnen zijn: balans werk/privé, werkdruk, profilering en zichtbaarheid, zelfinzicht en persoonlijke effectiviteit, communicatie en feedback en toekomst en loopbaan 50+.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Rienne vind je op
oomesloopbaanbegeleiding.nl.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.