Muriël van Beurden

Muriël werkt sinds 2009 als coach en interim HR professional en is mede-eigenaar van All Human. Haar talent is mensen, teams en organisaties in beweging brengen. Vanuit de overtuiging dat iedereen talenten en kwaliteiten heeft en deze niet ten volle benut, levert zij graag een bijdrage.

Muriël heeft meerdere coachopleidingen gevolgd (NLP, TA, e-coach), ze is geaccrediteerd in MBTI, HFM assessment tool en e-coaching. Muriël brengt daarnaast vooral zichzelf mee en haar jarenlange ervaring in diverse organisaties. Ze heeft 6 jaar binnen Avans gewerkt als coach en 1,5 jaar binnen interim professional. Als persoon is zij nieuwsgierig, leergierig en ze is een doorzetter. Uiteraard staat integriteit hoog in het vaandel, waarbij het ondernemersdoel en persoonlijk doel wel goed in evenwicht mogen zijn. Haar kernwaarden zijn: professioneel, doelgericht, betrouwbaar, nieuwsgierig en leergierig. Muriël is gewend op verschillende levels te schakelen.

Methoden / specialismen

Gecertificeerd e-coach, NLP Master, MBTI, HFM assessment tool, e-coaching

Toelichting

Als coach werkt Muriël doelgericht en oplossingsgericht, met SMART-doelen die vaak vooraf met Avans als opdrachtgever en jou als coachee worden vastgesteld. Ze gaat uit van de kwaliteiten van mensen, om vanuit daar de aandachtspunten aan te pakken. Ze zet mensen graag in beweging, waarbij de verantwoordelijkheid voor jouw coachtraject blijft liggen bij jou. Muriël stemt de coachvraag samen met jou idealiter af gezamenlijk met de opdrachtgever. Gedurende het traject wordt vaak met opdrachten gewerkt. E-coaching zet ze in om tussen de coachsessies door contact te hebben om te focussen op blijvend resultaat. Voor de afronding van het coachtraject vindt gezamenlijk een eindevaluatie gesprek plaats met jouw leidinggevende om de coachresultaten te delen en te borgen.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Muriël vind je op
allhuman.nl.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.