Marieke Mouwe

Betrokken, analytisch scherp en resultaatgericht - zo omschrijven mensen met wie Marieke Mouwe heeft gewerkt haar. Zowel bij individuele coaching als teamcoaching motiveert de potentie die ze ziet in haar gesprekspartners haar om een manier te vinden om die potentie tot bloei te brengen.

Vanuit haar achtergrond als neerlandica en dramadocent combineert Marieke communicatietheorieën met een praktische toepassing. Daarbij maakt zij gebruik van een grote variatie aan ingrediënten die zij in de loop van 20 jaar ervaring als communicatietrainer heeft verzameld. Omdat bij iedere vraag een ander antwoord past, beschouwt Marieke haar werk altijd als maatwerk. Degenen met wie zij werkt zijn bepalend voor het tempo en de vorm van een traject. Marieke ontdekt graag waar de vraag in essentie over gaat. Daardoor duren trajecten bij haar zelden lang en ervaren mensen dat ze snel zelf verder kunnen.

Methoden / specialismen

Marieke werkt direct, praktisch en sensitief.

Toelichting

Marieke Mouwe heeft 20 jaar ervaring als coach voor verschillende doelgroepen, variërend van ondersteunend personeel tot en met hoger management. Vragen zijn veelal terug te voeren op persoonlijk leiderschap en passend leidinggeven.

Bij teamcoaching werkt Marieke Mouwe graag nauw samen met de leidinggevende, zodat ze gezamenlijk de manier van werken met het team op elkaar kunnen afstemmen.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Marieke Mouwe vind je op
metmariekemouwe.nl.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.