Jolanda Wessel

Vanuit haar objectieve luidstervaardigheid is Jolanda Wessel in staat om de diepte in te duiken en te reflecteren. En omdat zij het net zo belangrijk vindt om de praktische kant van zaken te belichten, kan zij beweging creëren bij zowel het individu als de organisatie als geheel.

In haar praktijk staan stabiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel, wat een reputatie van vertrouwen heeft doen ontstaan. Jolanda heeft meerdere coachopleidingen gevolgd en is gecertificeerd e-coach en integrated coach. Daarnaast werk zij met Insights Discovery, OPQ en de HFM assessment tools.

Haar ruime HR ervaring in vele branches, waaronder zakelijke dienstverlening, de zorg, het onderwijs en de industrie, maken het haar mogelijk om vanuit diverse invalshoeken naar een situatie te kijken. Haar persoonlijkheid kenmerkt zich door haar consequentheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Jolanda is nieuwsgierig en geïnteresseerd in alle aspecten van het leven.

Methoden / specialismen

Integrated coach, gecertificeerd e-coach, Insights Discovery, OPQ, HFM assessment tools

Toelichting

Jolanda heeft een pragmatische instelling die leidt tot een oplossingsgerichte manier van werken. Hierbij gaat zij steeds op zoek naar de juiste balans tussen jou als werknemer en de werkgever. Het werken aan de coachbehoefte en het zetten van stappen in de juiste richting staan hierbij centraal. Als coach vindt zij het belangrijk dat je inzicht krijgt in jouw kernwaarden van waaruit je je patronen, je kwaliteiten en (eigen)aardigheden hebt ontwikkeld, zodat je je bewust gaat zijn van de keuzes die je kunt maken. Zelfs de kleinste beweging kan tot het grootste resultaat leiden. Jolanda stemt de coachvraag samen met jou idealiter af gezamenlijk met de opdrachtgever. Vaak wordt met opdrachten gewerkt. E-coaching zet ze in tussen de coachsessies door om te focussen op blijvend resultaat. Voor de afronding van het coachtraject vindt gezamenlijk een eindevaluatie gesprek plaats met jouw leidinggevende om de coachresultaten te delen en te borgen.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.