Jacobien Hoefnagels

Jacobien Hoefnagels werkt sinds 1996 als supervisor/coach, voornamelijk binnen het onderwijs, de gezondheidszorg en overheidsinstanties.

Ze is een positief, enthousiast en betrokken mens die vanuit professionaliteit, zorgvuldigheid en daadkracht in werk en leven staat. Jacobien weet mensen speels maar toch scherp/duidelijk bij hun kern te laten komen en ze tot andere denkwijzen en ander gedrag te ‘verleiden’. Met als resultaat dat ze meer uit zichzelf halen dan ze in eerste instantie zelf gedacht hadden.

Methoden / specialismen

NLP, NEI, systemisch coachen, EMDR

Toelichting

Jacobien heeft in de loop der jaren de Jade-aanpak ontwikkeld: een systemische manier van werken gebaseerd op een groot scala aan begeleidingsmethoden, waaronder NLP, NEI, Systemisch coachen en EMDR. Deze zet Jacobien in met lef en liefde. Deskundig, speels, warm en toch scherp, om zo professionals bij hun kern te laten komen, waarna ze makkelijker een keuze kunnen maken voor een vervolgstap in werk of leven. Deze aanpak leert je snel, doeltreffend en diepgaand weer positief met je energie om te gaan, vanuit een andere mindset. Elementen van de Jade-aanpak worden ingezet bij teamtrajecten die gericht zijn op optimaliseren van de onderlinge communicatie en samenwerking. 

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Jacobien vind je op
jade-aanpak.nl.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 16 juli 2019.