Ivo Geurts

Ivo Geurts is afgestudeerd als Arbeid- en Organisatie Psycholoog en verbonden als Register Psycholoog bij het NIP. Gebruikt diverse methoden en technieken bij zijn coaching omdat elke klant een eigen aanpak verdient, passend bij zijn/haar persoonlijkheid en leervraag.

Om te kunnen schakelen in stijl verdiepte Ivo zich ook in NLP (Master practitioner bij het IEP) en in de ZelfconfrontatieMethode (ZKM). Maar ook andere invalshoeken zoals de RET-methode, Transactionele analyse en inzichten uit Mindfulness worden benut. Qua methode maakt hij graag gebruik van de oplossingsgerichte coachingsvorm, waarin niet bestrijding van de belemmering maar de focus op het doel centraal staat. Qua instrumentarium kan Ivo gebruikmaken van een breed scala aan psychologische testen, een digitale 360 feedback tool op competenties en soms acteurs om situaties te simuleren.

Methoden / specialismen

NLP, ZKM, RET, transactionele analyse, mindfulness

Toelichting

Ivo begeleidt veel coachees met het ontwikkelen van competenties (ik wil sterker worden in...) , maar werkt ook aan houding en gedrag (hoe positioneer ik me in...). Ook deelnemers met burn-out achtige verschijnselen of bredere loopbaanvraagstukken zijn meer dan welkom. Het uitgangspunt van de begeleiding is om de deelnemer zelf inzichten te geven en zelf meer de regie te laten (leren) pakken in situaties. En uit te dagen om dingen zelf te doen en te proberen waarin de deelnemer tot nu toe geremd was. Daarmee wordt persoonlijke groei gerealiseerd.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Ivo Geurts vind je op
talent8.nl.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.