Inge Spek

Inge Spek is expert op het gebied van Work Life Choices , Werkdruk en Werkstress, Burn-out & Stress begeleiding, Vitaliteit en Loopbaan coaching (outplacement, re-integratie, loopbaanadvies). Zij communiceert helder, weet een goede balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid en is doelgericht.

Anderen omschrijven haar als een energiek, positief, oplossingsgericht en enthousiast persoon, die zich goed kan inleven in een ander, die het belangrijk vindt om met een klant samen te werken en heldere doelen weet te stellen. Inge geniet van een energieke en vitale wijze van werk en leven en deelt dit graag met anderen. Durf te kiezen. En herken je talent en dat van anderen. Dat zijn haar motto's. Inge is getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 17, 13 en 7 jaar. Als ervaringsdeskundige in het combineren van werk en gezin weet zij dat combineren van werk en gezin topsport is. Maar het is mogelijk.

Methoden / specialismen

Work life balance coaching, Maternity coaching, Burn-out coaching en stressreductie volgens de CSR-methode, Loopbaanbegeleiding en loopbaankeuze, Outplacement, Re-integratie 2e spoor

Toelichting

Inge werkt vanuit Career & Live en vanuit Career & Kids. Ze adviseert organisaties en coacht mensen op het gebied van werkdruk, werkstress en werk-priv√©management. Met een goed gedoseerde werkdruk en gezonde werkstress zijn werknemers en organisaties productiever, creatiever en werken ze beter samen. Een organisatie en mensen met de juiste focus in een richtinggevende en inspirerende omgeving zorgen voor succes en dus voor duurzaamheid in leven en werken. En voor betere resultaten, want mensen vormen de kern van de organisatie.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Inge Spek vind je op
careerandlive.nl en careerandkids.nl

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.