Frieks Bruning

Frieks Bruning heeft als doel: eraan bijdragen dat mensen zich persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Daarom begeleidt zij mensen bij vraagstukken tijdens hun studie, leven en loopbaan. Dit doet zij doelgericht, met energie, plezier en vertrouwen.

Frieks is een ervaren en betrokken coach. Ze is onder meer gecertificeerd loopbaancoach en CSR-stresscoach. Ze is moeder van een zorgintensief kind. Een dergelijk kind is een cadeau én een uitdaging én een leerschool. Het vraagt veerkracht, creativiteit, doorzettingsvermogen, goed plannen en organiseren. Balanceren met ruimte voor werk, gezin én ruimte voor jezelf is van wezenlijk belang.

Methoden / specialismen

Burnout & stressbegeleiding, work-lifecoaching, loopbaancoaching, reïntegratiebegeleiding, outplacement, personal coaching.

Toelichting

Frieks Bruning werkt vanuit Career & Live en vanuit Career & Kids. Vanuit Career & Live adviseert zij organisaties en coacht mensen op het gebied van werkdruk, werkstress en werk-privémanagement. One life, just live it. Met een goed gedoseerde werkdruk en gezonde werkstress zijn werknemers en organisaties productiever, creatiever en werken ze beter samen. Een organisatie met mensen met de juiste focus in een richtinggevende en inspirerende omgeving zorgt voor succes. Dit zorgt voor duurzaamheid in leven en werken. En voor betere resultaten, want mensen vormen de kern van de organisatie.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Frieks vind je op
careerandlive.nl en careerandkids.nl

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.