Brigitte van den Broek

Brigitte werkt sinds 1996 als coach en facilitator en is mede-eigenaar van Base-training, coaching en interim management. Voorheen is ze een aantal jaren in outplacement werkzaam geweest. Ze levert haar bijdrage in de dienstverlening, onderwijs en diverse profit en not-for-profit organisaties. Ze gelooft in ‘een leven lang leren’ en helpt mensen om de regie te (her)nemen.

Naast inzet van creativiteit en humor, dragen liefdevol confronteren en de ander uitdagen om het oncomfortabele op te zoeken, volgens haar daar goed aan bij. Brigitte is nieuwsgierig naar wat mens en organisatie beweegt en werkt met grote betrokkenheid samen aan het realiseren van resultaat. Ze werkt met mensen op uitvoerend, leidinggevend en directieniveau. Brigitte heeft een brede interesse en heeft zich daarom ontwikkeld op diverse coachingsgebieden. Ze werkt graag vanuit verschillende invalshoeken die op maat aansluiten bij de persoon en situatie.

Methodieken / specialismen

Naast wat het leven aan persoonlijke ervaring brengt, gebruikt Brigitte onder meer inzichten uit het contextueel gedachtengoed van Nagy, Gestalt, Verlieskunde, Powerwheel, Focus, Organisatiekunde en p&o, Brief- therapie, TA, NLP, RET, Schoolcounselling (Korzybski).

Toelichting

Na kennismaking volgt een intensieve intake waarin belangen, context en doelen nadrukkelijk worden besproken Ze stimuleert dat mensen verbinding met elkaar en/of de organisatie-opdracht aangaan of herstellen. Bewustzijn van beschikbare bronnen, kansen en risico’s, acceptatie en commitment, focus aanbrengen en inzichtelijk maken waaraan ontwikkeling merkbaar is. Brigitte hecht aan ervaringsgericht ontwikkelen en heeft een scala aan invalshoeken en werkvormen beschikbaar. Ze richt aandacht op bewust worden waarom iemand denkt en doet wat hij/zij denkt en doet. Van daaruit volgt gezamenlijk onderzoek en experimenteren welke andere manieren constructiever werken. Ze zet waar nodig een educatief acteur in. En e-coaching als hulpmiddel om reflectie te faciliteren en te verdiepen.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Brigitte vind je op
base-tci.nl.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.