Bart Broeren

Bart heeft na een eerdere directiefunctie inmiddels 20 jaar ervaring als coach in de profit en not-for-profit, waaronder diverse onderwijsinstellingen. Hij heeft een goed gevoel voor de praktijk en context van mensen. Hij is praktisch in zijn aanpak, gericht op zicht krijgen op betekenis van zaken in de dagelijkse praktijk en benutten van eigen invloed. Met grote betrokkenheid en liefde voor de feiten.

Hij geeft eerlijk en direct zijn feedback en feedforward, soms confronterend en altijd met compassie. Gericht op inzicht, bewustzijn en vertalen naar actie: van ‘weten wat je kan doen' naar 'doen wat je weet'. Hij werkt onder andere vanuit het BFBB-concept© (Belang-Focus-Betekenis-Beweging). Bij coaching gebruikt hij een breed scala aan invalshoeken.

Methoden / specialismen

Bart hanteert diverse invalshoeken onder andere vanuit NLP-master, Toegepaste Psychologie, Responskunde©, Nyenrode Business Universiteit Veranderkunde, EPP (excellent prestatie programma), Powerwheel®, Oog op de Mens©, Managing Under Pressure, BFBB-concept.

Toelichting

Bart werkt oplossingsgericht, bij voorkeur met SMART-doelen. Desgewenst met resultaatmeting. Hij heeft als eigenaar van Base-tci diverse methodieken en programma’s ontwikkeld. Vanuit ambitie en realisme altijd gericht op het creëren van beweging. Gedreven, serieus, zorgvuldig en ook graag met humor.

Naast coaching op medewerkersniveau levert Bart coaching/ support op directie- c.q. leidinggevend niveau. Hij verzorgt ook trainingen, begeleidt bijeenkomsten, ondersteunt bij conflictsituaties, begeleidt verandertrajecten, werkt als schaduwmanager, helpt met plan van aanpak met betrekking tot implementatie van verandertrajecten, etc. Zo nu en dan werkt hij ook als interim manager, waarbij hij ook zelf 'met zijn poten in de modder staat'. Dat houdt hem scherp en goed verbonden met de praktijk van alle dag.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Bart vind je op
base-tci.nl.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.