Annemie Schuitemaker

Annemie Schuitemaker  is een ervaren coach (individueel en teams) en focusoloog, specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk-privémanagement. Haar aanpak is nuchter, kort en krachtig, emphatisch en vooral resultaatgericht.

Gebaseerd op jarenlange ervaring maar vooral ook bewezen effectieve methodes, zoals TNO-werkdrukwegwijzer, CSR-stress coach en Acceptance and Commitment Therapy. Ze is MappMaster bij Koerskaarten (o.a. koerskaart werkstress, benut je talenten en duurzame inzetbaarheid) en gaat daarmee graag in dialoog met mensen en teams. Ze studeerde aan de Universiteit Groningen en is master of human Development in organisations. Ze is gecertificeerd loopbaancoach CMI-c.

Methoden / specialismen

Stress, burn-out, geluk & happiness, resilience, work-life, werkdruk, werk privé balans en multitasken! TNO-werkdrukwegwijzer, CSR-stress coach en Acceptance and Commitment Therapy. In dialoog met de koerskaarten.

Toelichting

Annemie werkt vanuit Career & Live en vanuit Career & Kids. Vanuit Career & Live adviseert zij organisaties en coacht mensen op het gebied van werkdruk, werkstress en werk-privémanagement. One life, just live it. Met een goed gedoseerde werkdruk en gezonde werkstress zijn werknemers en organisaties productiever, creatiever en werken ze beter samen. Een organisatie met mensen met de juiste focus in een richtinggevende en inspirerende omgeving zorgt voor succes. Dit zorgt voor duurzaamheid in leven en werken. En voor betere resultaten, want mensen vormen de kern van de organisatie.

Meer informatie

Meer informatie over de aanpak van Annemie Schuitemaker vind je op
careerandlive.nl/our-team/annemie-schuitemaker/

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.