Succesvol & efficiënt netwerken

Wist je dat netwerken de belangrijkste tool is om stappen te (blijven) zetten in je loopbaan?

In 2 dagdelen ga je aan de slag met je loopbaan in beweging te zetten. Door de eerste stappen in netwerken te bedenken en te zetten. Netwerken heeft voor veel mensen iets spannends. Je vindt het lastig om jezelf te verkopen en tijd te vragen van een ander.

In deze workshop maken we netwerken leuker dan je het eerst vond. Dit doen we door je te laten zien dat je heel laagdrempelig gesprekken kunt organiseren en hoe jij jezelf kunt presenteren door heel dicht bij jezelf te blijven. Netwerken op een manier die bij jou past. Met gerichte oefeningen ben jij na 2 dagdelen in staat om dit te doen.

Doel

Na deze 2 dagdelen heb je een plan waarmee je aan de slag kan om te gaan netwerken. Netwerken op een manier die bij je past. Daarnaast heb je minimaal 1 vakinhoudelijk gesprek georganiseerd met iemand in je netwerk.

Voor wie

Voor alle medewerkers van Avans die een eerste stap willen zetten om te netwerken.

Inhoud

Op een laagdrempelige manier in contact komen met je netwerk. Je bereidt je in deze workshop voor op een creatieve manier. Je gaat aan de slag met je eigen merk (ik) om jezelf op een eigen manier te presenteren aan je netwerk.

Tijdsinvestering

2 dagdelen

Vorm

Het zijn 2 interactieve bijeenkomsten waarin jij je leert omschrijven op een manier die bij je past. Je krijgt hierbij een aantal handvatten die je makkelijk kunt inzetten. En een simpel stappenplan om je eerste netwerkgesprek te realiseren.

Meer informatie

Deze training is als maatwerk beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ontwikkelen@avans.nl of via 7999. 

 

Laatst bijgewerkt op 14 september 2020.
 • Succesvol & Efficiënt netwerken

  Avans - Breda
  Startdatum nog onbekend
  Voorinschrijving

  Voorinschrijving

  Meer info
Laatst bijgewerkt op 14 september 2020.