Arbeidsmarktgericht CV opstellen

Het CV is nog steeds een belangrijk document bij solliciteren. In deze workshop leer je hoe je het beste een duidelijk arbeidsmarktgericht CV of meerdere CV’s op kan maken. Welke woorden kun je het beste gebruiken? Hoe moet het CV eruitzien? Is je CV robotproof? Wel of geen foto?

Doel

Na deze workshop ben jij goed geïnformeerd over een arbeidsmarktgericht CV en heb je je persoonlijke arbeidsmarktgerichte CV ontwikkeld. Je weet waar je aandacht aan moet besteden om het CV zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de vraag van werkgevers. Hiermee wordt de kans groter dat je wordt uitgenodigd voor een gesprek: je onderscheidt je van de concurrentie.

Voor wie

Voor alle medewerkers van Avans die een arbeidsmarktgericht CV willen maken of hun huidige CV een boost willen geven.

Inhoud

Tijdens de workshop besteden we onder andere aandacht aan de volgende vragen:

  • Hoe ziet de opbouw van een CV eruit?
  • Welke woorden kun je het beste gebruiken?
  • Plaats je een foto of juist niet?
  • Hoe lang kun je je CV het beste maken?
  • Hoe uitgebreid maak je je werkervaring?
  • Hoe profileer je jezelf op je CV?

Tijdsinvestering

1 dagdeel

Vorm

Een interactieve bijeenkomst waarbij je aan de slag gaat met het maken van een arbeidsmarktgericht CV. We wisselen de theorie af met praktische opdrachten, zodat jij aan het einde van de workshop verder aan de slag kunt met je CV.

Meer informatie

Deze training is als maatwerk beschikbaar. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met ontwikkelen@avans.nl of via 7999.

Laatst bijgewerkt op 14 september 2020.